Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με την επιχείρηση της Θεσσαλονίκης η οποία έχει ακουστεί έντονα στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. Μια υπόθεση που έχει σοκάρει αλλά και ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.

Ωστόσο την Πέμπτη το πρωί, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να καταθέσει τη δική της εμπειρία. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας follower της είπε με δεικτικό τρόπο να σταματήσει να συνεργάζεται με την καφετέρια η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι εμπλεκόμενη στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος της έγραψε πως πρέπει να σταματήσει να φτιάχνει στολές για το συγκεκριμένο μαγαζί. Και η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Αγαπημένε μου, έχω εταιρεία ένδυσης, φτιάχνουμε στολές για πάρα πολλά μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες, beauty bars… Πριν δώσουμε την παραγγελία στο εκάστοτε πελάτη ή κατάστημα δεν κάνουμε έλεγχο ποινικού μητρώου, απλά ράβουμε ρούχα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εξηγήσω τα αυτονόητα».

Μάλιστα η διάσημη influencer συνέχισε: «Δεν νομίζω κανείς να κατηγορούσε ως συνένοχο τη εταιρεία καφέ με την οποία συνεργάζεται η καφετέρια ή τη εταιρεία επίπλων που επίπλωσε το κατάστημα. Αλλά φυσικά παίζει το όνομα Τούνη,, όλα αποκτούν περισσότερα κλικς, οπότε θα την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο για να ανεβούμε στις πλάτες της λέγοντας ότι θέλουμε…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ