Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Εις βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του. Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Να θυμίσουμε πως ο Απόστολος Λύτρας ήταν ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε τον Μάιο του 2020.

«Από χθες, έχω διαβάσει άλλες δυο – τρεις φορές την κατάθεσή της και κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία με αυτά που περιγράφει. Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία ήταν η δικηγόροι μου στη δική μου νομική περιπέτεια. Τους έχω ζήσει πολύ και πάντα η εικόνα που είχα ήταν ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, δεν μου είχαν δώσει καμία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Αυτό που καταλαβαίνω μέσα από την περιγραφή της, ενώ στην αρχή είχε ειπωθεί ότι και εκείνη προσπάθησε να τον καλύψει, βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση της κατάστασης, να διασφαλίσει αρχικά την ασφάλεια του παιδιού της, κι αφού εξασφάλισε και τη δική της, τότε μίλησε. Δεν είχε την πρόθεση να τον καλύψει.

Δεν βρίσκω λόγους να συνεχίσω να έχω δικηγόρο μου τον Απόστολο Λύτρα. Λόγω της κατάστασης δεν θα μπορούσα να νιώσω κάποια ασφάλεια. Πρέπει να κοιτάξουν και οι δυο πιο σημαντικά πράγματα και τα επαγγελματικά τους να τα αφήσουν λίγο πίσω»

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: «Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καταλάβει τίποτα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ