Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Εις βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του. Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Απόστολος Λύτρας ήταν ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε τον Μάιο του 2020.

Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Σε διάσταση το ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες

«Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Προφανώς και το καταδικάσω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία.

Από εκεί και πέρα, σκεπτόμενη όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας το τελευταία, χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητές. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο, δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου Live News.

«Ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στην στάση από το περιβάλλον. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος εγκληματίας. Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι. Είναι πρόωρο για να το σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ είχα την εικόνα πως αντιμετωπίζει πάρα πολύ στρες»

Διαβάστε επίσης: 

Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχικός έλεγχος για ανακρίτρια και εισαγγελέα για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ