«4 άτομα στο σταθμό του Περιστερίου μου επιτέθηκαν και το ένα μου έχωσε μπουνιά επειδή έχω βαμμένα μαύρα νύχια και όταν τους είπα ναι», καταγγέλλει ο Ιάσονας Μανδηλάς μέσα από ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο τραγουδιστής και χορευτής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα εφιστώντας την προσοχή.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε λίγους μήνες νωρίτερα ανοιχτά για την προσωπική του ζωή σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love it και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτίτσα. Λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης, ο χορευτής και τραγουδιστής έκανε μια παρόμοια εξομολόγηση μέσα από το Instagram του.

«Είμαι ομοφυλόφιλος», δήλωσε και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.

«Κάτι τόσο απλό, κάτι τόσο φυσιολογικό, αλλά τόσο δύσκολο να το πεις. Σήμερα σπάω την σιωπή μου και λέω την δική μου αλήθεια. Παίρνω θάρρος και δύναμη από όσους βγήκαν και μίλησαν πριν από εμένα με την ελπίδα να δώσω κι εγώ δύναμη σε κάποιον/α εκεί έξω. Για να βοηθήσω και εγώ με όποιον τρόπο μπορώ να φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και ίσως μια μέρα να μπορούμε να ζούμε μέσα σε αυτή λίγο πιο ελεύθεροι», εξηγεί ο Ιάσονας Μανδυλάς.

«Και ναι, αυτή την στιγμή φοβάμαι και έχω ταχυπαλμία, αλλά ξέρω ότι οφείλω να πάρω μια βαθιά ανάσα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον αγώνα. Και σε κάθε παιδί εκεί έξω που νιώθει μόνο, φοβισμένο να είναι ο εαυτός του, κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο γιατί δεν έχει σε ποιον να μιλήσει, να ξέρεις ότι έχω υπάρξει στη θέση σου και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να κάνω την ζωή σου λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο εύκολη. Με αγάπη, Ιάσονας», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ