Σε μια από τις πιο υψηλές θέσεις σε ψήφους στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την περιφεραική ενότητα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει συγκεντρώσει 8.289 (με την ως τώρα καταμέτρηση) και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη στο πρόσωπό της.

Το okmag επικοινώνησε με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που μας αποκάλυψε τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη στήριξη του κόσμου, όσα έγιναν στον προεκλογικό της αγώνα, αλλά και τον λόγο που την ανάγκασε πριν από μέρες να ματαιώσει τηλεοπτικής της εμφάνιση.

Ποια είναι τα πρώτα συναισαθήματα μετά τις πάνω από 8 χιλιάδες ψήφους του κόσμου;

Νιώθω μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με εμπιστεύθηκε. Βέβαια, δεν είναι μια σχέση που δημιουργήθηκε τώρα προεκλογικά, αλλά μια σχέση που έχει κερδηθεί με πολλά χρόνια έντιμης πορείας μέσα από τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν επαναπαύτηκα στη σχέση που δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Θεώρησα χρέος μου και αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω στην προεκλογική φάση τουλάχιστον, να επισκεφθώ το μεγαλύτερο κομμάτι της περιφέρειας, τη Θεσσαλονίκη.

Θεώρησα χρέος μου να τους δω από κοντά και να συζητήσουμε τα θέματα που τους απασχολούν. Να καταγράψω κάποια προβλήματα, την εντύπωσή του για το πώς αντιλαμβάνονται το αν είναι κοντά τους οι πολιτικοί και έφθασα σχεδόν παντού. Πήγα σε όσα περισσότερα χωριά μπορούσα, γιατί είχα και λίγο χρόνο. Πήγα στις περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις. Και ζητώ συγγνώμη από αυτά που δεν μπόρεσα να επισκεφθώ. Είναι 160 συνολικά στον νομό Θεσσαλονίκης.

Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Η απόφασή μου ελήφθη στα τέλη Αυγούστου και ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητά μου, Και όταν ξεκίνησα να εργάζομαι προεκλογικά προέκυψε το δραματικό συμβάν της Θεσσαλίας. Για δώδεκα μέρες σταμάτησα όλες τις αναρτήσεις μου και ασχολήθηκα και έγραφα μόνο για το θέμα της Θεσσαλίας. ΄Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω. Είχα προγραμματίσει στο Open και μια τηλεοπτική εμφάνιση και την ακύρωσα λόγω της σπουδαιότητας των γεγονότων, Αυτό που συνέβη στη Θεσσαλία θα αναμοχλεύσει τα γεγονότα σε όλη τη χώρα.

Είχα, λοιπόν, λίγο χρόνο προεκλογικά και δεν είχα κάποιο στημένο μηχανισμό, ούτε κάποια κομματική δράση που να με βοηθήσει. Δεν είχα κάποια υποστήριξη, δούλεψα μόνη μου και έκανα τον δικό μου αγώνα. Στο πλευρό μου είχα μόνο δυο φίλες μου, μια εκ των οποίων ήταν δίπλα μου σε κάθε επίσκεψή μου. Περισσότερο από όλα. πέρα από την καταμέτρηση των ψήφων, εγώ μέτρησα φίλους και είχα πολλούς και καλούς. Αυτό είναι μεγάλη ευλογία και νιώθω ευγνώμων για το εκλογικό αποτέλεσμα. Είχα λίγους καρδιακούς φίλους που με στήριξαν πολύ και αυτό τους έκανε οικογένεια.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην περιφέρεια;

Πρώτα από όλα θέλω να ενημερωθώ. Να ενημερωθώ για το τι ακριβώς συμβαίνει και μέχρι που μπορεί να φθάσει η δράση της περιφέρειας και έπειτα θα μας καλέσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας.. Εγώ δεν έχω κάνει κάποια προεκλογική συζήτηση, θα βοηθήσω με μεγάλη χαρά, όπου ο περιφερειάρχης κρίνει.

Λίγο μετά τα πρώτα αποτελέσματα για την περιφέρεια η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε και την παρακάτω ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ