Η Panik Entertainment Group, έπειτα από τη συμπλήρωση μιας επιτυχημένης δεκαετίας στο χώρο της μουσικής με την Panik Records να κρατά αδιαμφισβήτητα τα σκήπτρα της πιο επιδραστικής δισκογραφικής εταιρείας, ανοίγει την «βεντάλια» της ψυχαγωγίας στον ευρύτερο χώρο της τέχνης.

Συγκεκριμένα, εγκαινιάζει την Panik Theater Productions, η οποία δραστηριοποιείται σε παραγωγές μεγάλων θεαμάτων στον χώρο του θεάτρου, με καινούργιες παραγωγές παραστάσεων καθώς και συμπαραγωγές. 

Με γνώμονα την ανάπτυξη της ευρύτερης καλλιτεχνικής δραστηριότητας, η Panik Theater Productions, βάζει την υπογραφή του σε θεατρικές παραγωγές και ξεκινά με μια δυνατή συμπαραγωγή. Πρόκειται για τη νέα σκηνοθετική δουλειά του Γιάννη Χουβαρδά στο έργο του Αλμπέρ Καμύ, «Η Παρεξήγηση», που θα ανέβει σε συμπαραγωγή της malentendu productions, του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και της Panik Theater Productions.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης στη σκηνή της Φρυνίχου στις 3 Φεβρουαρίου με πρωταγωνιστές τους Μαριάννα Κάλμπαρη, Φλομαρία Παπαδάκη, Αναστάση Ροϊλό, Πηνελόπη Τσιλίκα και Blaine L. Reininger.

Ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Το συγκεκριμένο έργο γίνεται προπομπός μιας μεγαλύτερης και σίγουρα εποικοδομητικής συνεργασίας με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, αναφέρει σχετικά με τη νέα δραστηριότητα της εταιρείας: «Η αγάπη μας για τον ευρύτερο χώρο της τέχνης-πέρα από τη μουσική- και ο θαυμασμός μας για τους ανθρώπους οι οποίοι τον υπηρετούν, μας ωθούν αυτή τη νέα δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας να επενδύσουμε σε καινοτόμους προτάσεις, αυτόνομες παραγωγές αλλά και σε ξεχωριστές συμπαραγωγές. Πάντα με σκοπό η τέχνη να γίνει δύναμη για δημιουργία και φως τόσο για εκείνους που την υπηρετούν πάνω στη θεατρική σκηνή όσο και για εκείνους που την απολαμβάνουν από τη θέση του θεατή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ