Ξεκινά και επίσημα η εορταστική περίοδος για τα Χριστούγεννα μετά την κυκλόφορία της νέας συγκινητικής διαφήμισης της Disney. Η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «The Stepdad» (Ο πατριός) παρουσιάζει την ιστορία ενός άνδρα που έρχεται να ενταχθεί σε μια νέα οικογένεια. Στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των παιδιών της συντρόφου του. Και σε αυτό βοηθά λίγο η «μαγεία των Χριστουγέννων». Η νέα συγκινητική διαφήμιση της Disney είναι γεγονός και ξεκινά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Το «The Stepdad» είναι η συνέχεια της ταινίας μικρού μήκους του 2020, «Lola» και δείχνει στους θεατές τη ζωή της ενήλικης πλέον Νικόλ -της εγγονής από την συγκινητική διαφήμιση του περασμένου έτους-. Η Νικόλ και τα δύο παιδιά της Μαξ και Έλα, υποδέχονται στο σπίτι τους τον νέο της σύντροφο και θετό πατέρα τους, Μάικ.

Στο επίκεντρο της διαφήμισης είναι ένα πολύτιμο βιβλίο παραμυθιών γεμάτο με χαρακτήρες της Disney και της Pixar που ανήκει στον Μαξ. Το βιβλίο είναι του πατέρα τους, και ο Μάικ πρέπει να πάρει κάποια από τη «μαγεία» των παραμυθιών για να γίνει αποδεκτός στην οικογένεια. Κάπως έτσι, οι ήρωες της Disney ζωντανεύουν μέσα από την αφήγηση των ιστοριών τους.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι στο πλαίσιο της έναρξης της εορταστικής περιόδου και της καμπάνιας της Disney με τίτλο «From Our Family to Yours». Στόχος της είναι η στήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Make a wish».

Το τρυφερό video της Disney μας μεταφέρει λίγη από τη χρυσόσκονη και τη μαγεία των Χριστουγέννων στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ