Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο θα γίνουν γονείς. Η 44χρονη παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό» δήλωσε στο People η Μαρία Μενούνος. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία».

Σε ένα βίντεο με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο φαίνεται να κοιτούν κάτι με την Μαρία Μενούνος να σχολιάζει: «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σε αγαπώ».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε τα νεότερα από το ταξίδι γονιμότητας του ζευγαριού προκαλώντας δημόσια συζήτηση.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα πάρει τόσο πολύ. Έχουν περάσει χρόνια. Αξιοποιήσαμε διαφορετικές υπηρεσίες, διαφορετικούς ανθρώπους» εξομολογήθηκε η ίδια έχοντας ξεκινήσει κατάλληλες θεραπείες από το 2012. «Είναι μια πολύ απογοητευτική διαδικασία» εξήγησε η ίδια για τις προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και δεν έφεραν αυτό που ήθελαν.

Η Μαρία Μενούνος και ο 55χρονος σύζυγός της ξεκίνησαν να σκέφτονται την παρένθετη μητέρα το 2018 και πήραν συμβουλές από τη φίλη τους Κιμ Καρντάσιαν που απέκτησε με αυτό τον τρόπο την κόρη της Σικάγο το 2018 και τον Ψαλμ το 2019.

«Ήμουν ευγνώμων που μπορούσα να το μοιραστώ μαζί της και να με βοηθήσει» ανέφερε η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο Κέβιν ήταν συντετριμμένοι όταν έμαθαν ότι η παρένθετη δεν ήταν πια συμβατή το 2021. Ήταν ένα ταξίδι δύο ετών που τελείωσε και το ζευγάρι το βίωσε σαν ένα σκληρό αποχωρισμό. «Ήταν τόσο αξιαγάπητη και τόσο υπέροχη και τόσο ευγενική μαζί μας» ανέφερε η παρουσιάστρια για την παρένθετη.

Στη συνέχεια βρήκαν άλλη. «Είπα στους γιατρούς μου “αν δεν δουλέψει, τελείωσα. Αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια. Αν δεν συμβεί, τότε δεν ήταν γραφτό”. Δεν μπορώ να περάσω ξανά αυτή τη διαδικασία» είχε εξομολογηθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ