Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό τη Δευτέρα 24 Απριλίου. Όπως αποκάλυψε η γνωστή επιχειρηματίας και influencer στο okmag, ενώ βρισκόταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της στο φανάρι στη διασταύρωση Αγίας Άννης και Ιεράς Οδού, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της χωρίς φρένα. Η ίδια τρόμαξε αρκετά και τραντάχτηκε από τη σύγκρουση, αλλά είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρει στο okmag πως μετά το ατύχημα νιώθει μια δυσφορία στο κεφάλι, τον αυχένα και την πλάτη της, ενώ υπογραμμίζει πως τρόμαξε από το μπαμ της σύγκρουσης που είχε.

Τι δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το τροχαίο ατύχημα

«Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Όσο περνάει η ώρα δεν νιώθω πολύ καλά. Στην αρχή ήμουν καλύτερα, αλλά τώρα νιώθω δυσφορία στον αυχένα, στο κεφάλι και στην πλάτη. Ήταν πολύ μεγάλο το μπαμ γιατί ο άνθρωπος έπεσε χωρίς φρένα πάνω μου. Κάπου κοιτούσε πίσω, κάτι κουβαλούσε. Δεν κατάλαβα ακριβώς.

Ήμουν σταματημένη στο φανάρι στην Αγίας Άννης με Ιερά Οδό. Μπροστά μου ήταν και ένα άλλο αυτοκίνητο σταματημένο και εκεί που περίμενα να ανάψει το φανάρι ακούω ξαφνικά ένα μπαμ και νιώθω σαν να μου φεύγει το κεφάλι και να κάνει ένα μπρος πίσω. Ένιωσα την πίεση από τη ζώνη γιατί με κράτησε, αλλιώς θα είχα φύγει τέρμα μπροστά», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και συνέχισε: «Μετά από το χτύπημα μαζεύτηκε κόσμος. Μου χτυπούσαν τα παράθυρα να δουν αν είμαι καλά και ένιωθα ζαλισμένη. Ένιωσα ναυτία και με μετέφεραν σε ένα κατάστημα. Κάθισα, ήπια λίγο νερό και ένιωσα καλύτερα, αλλά η ζαλάδα έχει επιμείνει. Δυστυχώς νιώθω αρκετή δυσφορία και αργότρερα ίοως πάω σε ένα γιατρό να με δει».

Μετά το τροχαίο αμέσως στο σημείο βρέθηκε η τροχαία.

«Κοντά στο φανάρι που έγινε το τροχαίο ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, οπότε ήρθαν άμεσα στο σημείο. Με βοήθησαν στην αρχή να συνέλθω και έπειτα πήραν τα στοιχεία μας. Ο οδηγός του οχήματος που με χτύπησε δεν είχε ασφάλεια, αλλά η δική μου ασφάλεια ευτυχώς με καλύπτει σε όλα.

Το τράνταγμα με τρόμαξε περισσότερο. Είδα και τον οδηγό του μπροστινού αυτοκινήτου να κατεβαίνει και για λίγο σκέφτηκα “χτύπησα εγώ κάποιον;”. Πάτησα φρένο ασυναίσθητα όταν έγινε το τρακάρισμα. Αν δεν το είχα κάνει ίσως να είχε χτυπήσει και το μπροστινό αυτοκίνητο και να είχα γίνει πασχαλινό αυγό. Και δεν θα ήμουν σίγουρα το νικητήριο αυγό.

Το άλλο αυτοκίνητο είχε μεγάλη ζημιά. Εγώ είχα λίγες ζημιές στον προφυλαχτήρα κυρίως. Το άσχημο είναι ότι το αυτοκίνητό μου δεν το είχα ούτε 1,5 μήνα, είναι καινούριο. Αυτρό που σκέφτομαι είναι πως αν ήμουν με το Smart μπορεί να με είχε εκτοπίσει. Έπεσε πάνω μου με 60 χιλιόμετρα. Είναι αρκετά. Από το μπαμ βγήκα όλοι έξω και από τα μαγαζιά που είθναι στο σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά το τροχαίο ωστόσο, δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο οποίο περιέγραψε τι συνέβη δείχνοντας τις ζημιές στο αυτοκίνητό της. Δείτε εδώ τις πρώτες αναρτήσεις μετά το τροχαίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ