Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Δήμητρα Αλεξανδράκη τη Δευτέρα 24 Απριλίου και μοιράστηκε σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι καλά στην υγεία της ενώ το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου συναντήθηκε με τον οδηγό για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Λίγο μετά το τροχαίο ωστόσο, δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο οποίο περιέγραψε τι συνέβη δείχνοντας τις ζημιές στο αυτοκίνητό της.

«Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου. (Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει). Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ, με κράτησε η ζώνη για να μη φύγω μπροστά.

Ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο το τέντωσα για να μην χτυπήσω και το μπροστά μου απλά ο αυχένας μου και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα, όπως βλέπετε στο βίντεο. Είμαστε όλοι καλά», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν είμαι στο νοσοκομείο», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αμέσως μετά την είδηση του τροχαίου ατυχήματος η Δήμητρα Αλεξανδράκη έσπευσε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση.

Η επιχειρηματίας και influencer τους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της γράφοντας: «Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά. Δεν είμαι στο νοσοκομείο, έχω δουλειά που πρέπει να τελειώσω. Σας υπερευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ