Θρήνος στην Ιταλία μετά την είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 86 χρόνων. Ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας που είχε στήσει μια αυτοκρατορία στα media, ήταν πρόεδρος της Μίλαν και της Μόντσα και είχε διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία.

Η Χριστίνα Παππά που είχε γνωρίσει τον «Καβαλιέρε» όσο ζούσε στο Μιλάνο μιλά στο okmag για τον άνθρωπο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όσα θυμάται εκείνη από τις συναντήσεις τους.

Γνωρίζατε προσωπικά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την περίοδο που ζούσετε στην Ιταλία;

Ναι, τον γνώριζα προσωπικά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, καλόκαρδος που βοηθούσε πολύ κόσμο. Εγώ σε εκείνον οφείλω τη λειτουργία μιας μεγάλης εταιρείας που είχα στην Ιταλία, όταν έμενα εκεί. Εκείνη την περίοδο μάλιστα δεν έχανα αγώνα της Μίλαν. Ταξίδευα σε όλους τους τελικούς με το αεροπλάνο της ομάδας και είχα ζήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε πολλές στιγμές του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ένας άνθρωπος που του άρεσε η ομορφιά, γι’ αυτό και ήταν λάτρης των ωραίων γυναικών. Ακόμη και με τους παίκτες της ομάδας του κοιτούσε να ήταν όλοι ευπαρουσίαστοι, σαν να περνούσαν από casting. Δεν του άρεσε να βλέπει ποδοσφαιριστή με γένια, μουστάκι ή να είναι ατημέλητος.

Πώς νιώσατε όταν ακούσατε την είδηση του θανάτου του;

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, που ζούσε την κάθε στιγμή. Αγαπούσε πολύ τη χώρα του, είχε όνειρα και του άρεσε να κάνει τα πάντα προσέχοντας τις λεπτομέρειες. Τι να πω εγώ για αυτόν τον άνθρωπό τώρα.

Τι είναι αυτό που θυμάστε πιο έντονα από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι;

Είχαμε ζήσει πολλές όμορφες στιγμές. Εγώ βρισκόμουν κοντά στην ομάδα του σε πολούς αγώνες. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ χιούμορ. Όποτε με έβλεπε μου τσιμπούσε τα μαγουλάκια και μου έλεγε «Greca, mia Greca Christinα». Ήταν πολύ γλυκός.

Όπως είπα όσο καιρό έμεινα στην Ιταλία και τα δυο χρόνια που δούλεψα για εκείνον στη Mediaset, αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο στενός του συνεργάτης και αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι είναι καλός μου φίλος και στην παρέα είχα ζήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οφείλω πολλά στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιατί με στήριξε πολύ όσο ζούσα στο Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του ισχυρού άντρα της Ιταλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ