Την απάντησή του στον Light έδωσε ο Snik Μετά τον μεγάλο καβγά τους στα φετινά Mad VMA. Οι δυο τράπερ ήρθαν στα χέρια λκαι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση με τον άγριο καβγά τους. Ο Light βγήκε πρώτος μετά τον καβγά στη σκηνή και ζήτησε συγγνώμη. Και ακολούθησε η απάντηση του Snik.

Συγκεκριμένα, μετά τον καβγά των δυο τράπερ διακόπηκε η ροή του προγράμματος και οι καλλιτέχνες που βρίσκονταν στις θέσεις κοντά στη σκηνή αποχώρησαν από το στάδιο. Στη συνέχεια η κατάσταση φάνηκε να αποκαταστάθηκε για λίγο με τον Snik να επιστρέφει στη θέση του. Ο τράπερ, ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ εκεί και αποχώρησε από τις Vip θέσεις.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ βρίσκονταν στο stage οι Μελιsses στη σκηνή ανέβηκε ο Light και ζήτησε συγγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα. Αλλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε. Δεν είμαστε τέτοιο άνθρωποι κλαι δεν θέλαμε να χαλάσει η διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου, συγγνώμη και καλή βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Ακολούθησε το act του Snik, ο οποίος έδωσε ταυτόχρονα και την απάντησή του στον Light για τον καβγά. Ο Snik μάλιστα εν μέσω γιουχαίσμάτος ανέφερε πως είναι «κατά της βίας».

«Συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας. Και όσοι κάνουν δηλώσεις σχετικά που σίγουρα δεν είμαστε εμείς, πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε και το φιλαράκι μας πριν», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ