Γεμάτη ένταση ήταν η φετινή διοργάνωση των Mad VMA με τον Snik και τον Light να τσακώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού και των καλλιτεχνών που βρέθηκαν στα VIPs. Ο καβγάς πήρε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να εκσφεδονιστούν και κάποιες καρέκλες τη στιγμή της έντασης. Λίγο αργότερα ο Light ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε συγγνώμη.

Μετά τον καβγά των δυο τράπερ διακόπηκε η ροή του προγράμματος και οι καλλιτέχνες που βρίσκονταν στις θέσεις κοντά στη σκηνή αποχώρησαν από το στάδιο. Στη συνέχεια η κατάσταση φάνηκε να αποκαταστάθηκε για λίγο με τον Snik να επιστρέφει στη θέση του. Ο τράπερ, ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ εκεί και αποχώρησε από το στάδιο του Tae Kwon Do.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ βρίσκονταν στο stage οι Μελιsses στη σκηνή ανέβηκε ο Light και ζήτησε συγγνώμη. Τη στιγμή που ανέβηκε στο stage μάλιστα ο κόσμος τον γιούχαρε.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα. Αλλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε. Δεν είμαστε τέτοιο άνθρωποι κλαι δεν θέλαμε να χαλάσει η διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου, συγγνώμη και καλή βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ