Η Αντζελίνα Τζολί κέρδισε τον προηγούμενο μήνα στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η ηθοποιός κατάφερε τελικά να διεκδικήσει τον έλεγχο των μετοχών της από το οινοποιείο, που μοιράζεται με τον Μπραντ Πιτ. Φυσικά, τον ρόλο της έπαιξε και η απομάκρυνση του δικαστή Τζον Άουντερκιρκ, ο οποίος τελικά, αποδείχθηκε πως ευνοούσε τον Μπραντ Πιτ, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Το δικαστήριο είχε κρίνει πως είναι ελεύθερη να πουλήσει τις μετοχές της. Η αρχική αξία του διάσημου Château Miraval στην Γαλλία ανερχόταν στα 164 εκατ. δολάρια και το ζευγάρι το αγόρασε το 2014, ενώ πραγματοποίησε εκεί και τον γάμο του.

(Photo by Hahn-Nebinger-Genin/Abaca)

Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε λοιπόν το μερίδιό της κατά 50% στο οινοποιείο Château Miraval εν μέσω της σκληρής δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγο και συνιδιοκτήτη του, όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη.

Τον Σεπτέμβριο, τα σχέδια της Αντζελίνα να πουλήσει τις μετοχές του οινοποιού χαρακτηρίστηκαν ως «εκδικητικά» και ένοχα σαν απάντηση σε μήνυση που άσκησε εναντίον της ο Μπραντ, όπως αποκάλυψε η DailyMail. Η ίδια κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να αποκόψει τον ηθοποιό από την συμφωνία για την απομάκρυνση του 50% του μεριδίου της στους αμπελώνες,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ