Μια ξεχωριστή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για το event που διοργάνωσε το περιοδικό Variety με τίτλο #PowerOfWomen (η Δύναμη των Γυναικών) έκανε η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Ζαχάρα. Η 16χρονη Ζαχάρα Τζολί – Πιτ έλαμψε στο πλευρό της μητέρας της, μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Όπως είχε γίνει γνωστό το 16χρονο κορίτσι υπεβλήθη πριν από λίγους μήνες σε μια χειρουργική επέμβαση -δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες- και τώρα είναι πια πολύ καλά στην υγεία της. Η μικρή από την Αιθιοπία που έχει εμπνευσει σε πολλά επίπεδα τη διάσημη μητέρα της, βρέθηκε μαζί της στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες.

Στον επίσημο λογιαριασμό του περιοδικού variety στο Instagram ανέβηκε μάλιστα και η κοινή φωτογραφία της Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της στο red carpet.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων και η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Αντζελίνα Τζολί είχε ενεργό ρόλο στην εκδήλωση, καθώς βρέθηκε στο βήμα και παρουσίασε την 23χρονη ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, αναφέροντας: «Χρειαζόμαστε φωνές σαν αυτή της Αμάντα. Αυτό το φως μέσα στο σκοτάδι. Μακάρι να δείχνεις τον δρόμο και στους άλλους».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ