Οι μουσικές βραδιές της Δευτέρας δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αφιερωμένες στον Τόλη Βοσκόπουλο. Η είδηση του θανάτου του πρίγκιπα του λαϊκού πενταγράμμου σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικά, να συνεργαστούν μαζί του ή τον αγάπησαν μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες που χάρισε στην ελληνική μουσική. Στον σπουδαίο ερμηνευτή αφιέρωσε τη χθεσινή της συναυλία στο Άλσος και η Άννα Βίσση.

“Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας, νομίζω για όλους τους Έλληνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έχει νιώσει τέτοια χειροκροτήματα πάρα πολλά στη ζωή του. Νομίζω ότι όλοι τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως θέλει ο καθένας, έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. Η επιρροή που ασκούν στον καθένα μας είναι αλλιώτικη”, ξεκίνησε να λέει η Ελληνίδα σταρ.

“Δε θα αναλύσω φυσικά ποιος είναι ο Τόλης γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον σκεφτόμαστε όπως θέλουμε… σήμερα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι η λύπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, είναι νοσταλγία για όλα εκείνα τα χρόνια που μας έχει χαρίσει. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και εγώ προσωπικά, να κάνουμε παρέα. Και σήμερα, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, σαν τραγουδίστρια και εγώ θα ήθελα – το λιγότερο που μπορώ να κάνω – να του αφιερώσω όλη τη βραδιά απόψε”, είπε συγκινημένη η Άννα Βίσση και ξεκίνησε με ένα από τα τραγούδια του.

Το κοινό του Άλσους ξέσπασε σε χειροκροτήματα από τις πρώτες νότες του «Κι εσύ θα φύγεις» (Ένα ρολόι σταματημένο).

Μαζί της στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Νικόλας Ράπτης.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ