Η Μάρα Ζαχαρέα δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο ήταν εκείνη η πρώτη καλεσμένη του Γρηγορη Αρναούτογλου στο The 2night show για τη νέα χρονιά. Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν από μία εβδομάδα και μεσολάβησε ο χαμός του πατέρα της μέχρι την προβολή της. Έτσι, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει έναν πρόλογο πριν τη συνέντευξη που ήταν σε άλλο κλίμα.

«Η πρώτη κυρία που κάνει ποδαρικό είναι η Μάρα Ζαχαρέα. Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην Μάρα Ζαχαρέα, σε όλη την οικογένεια», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε: «Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές. Μάρα μου συλλυπητήρια από εμένα, όλη την ομάδα και την οικογένεια του ΑΝΤ1 για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Θα μείνουμε σε αυτήν την απολαυστική κουβέντα, που έγινε πριν από μία εβδομάδα».

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας της Μάρας Ζαχαρέα, ο γνωστός οικονομολόγος Αιμίλιος Ζαχαρέας έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια, το Σάββατο. Μία ημέρα μετά τον θάνατό του η Μάρα Ζαχαρέα τον αποχαιρέτησε με μια λιτή και σεμνή ανάρτηση στα social media.

«Δεν θα βαρυγκωμήσουμε που θα μας κρίνεις και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις το όνομά μας. Ήρθαμε, κάναμε το καθήκον μας και φύγαμε», έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα για τον πατέρα της δανειζόμενη τους στίχους του Έλληνα λογοτέχνη και κριτικού Κώστα Κουλουφάκου. Παράλληλα η δημοσιογράφος μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ