Με κορονοϊό νόσησε ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής είχε αρρωστήσει από Covid-19 για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2021.

Αυτές τις ημέρες έλειπε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Τόσο από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, όσο και από τα γυρίσματα του The 2night show.

«Ήθελα να σας πω ότι μου έχετε λείψει πάρα πολύ. Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερες μέρες. Στέλνω σε όλους πολλά φιλιά. Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι εκεί κοντά σας. Είχα την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μιλάω σε κανέναν και κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι μέσα στο σπίτι και η Νάνσυ (Αντωνίου) μιλάει περισσότερα από εμένα», ανέφερε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή

Πρόσφατα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε αποκαλύψει ότι τα βράδια κοιμάται με οξυγόνο καθώς κάνει άπνοιες. «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου και προσπαθώ να το συνηθίσω γιατί κάνω άπνοιες. Θέλω να είμαι καλά για να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει και να φτάνει σε μια ηλικία που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του και μετά ήρεμος να πάει όπου θέλει», έλεγε ο παρουσιαστής στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ