Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα» για τη ζωή, την καριέρα και την προσωπική του ζωή, αλλά και το θέμα των κιλών.

«Δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά, με πειράζει να τους κοροϊδεύουν. Οι φορές που έχω μαλώσει για τα κιλά με κάποιους ανθρώπους και δημοσίως είναι γιατί δεν χωράει αστείο σε κάτι που δεν ξέρεις για ποιον λόγο έβαλες τα κιλά. Συνέχεια έρχονται και μου λένε για την υγεία μου. Δεν με κουράζει, αλλά είναι μεγάλη κουβέντα. Αν σκεφτείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου και προσπαθώ να το συνηθίσω γιατί κάνω άπνοιες. Θέλω να είμαι καλά για να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει και να φτάνει σε μια ηλικία που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του και μετά ήρεμος να πάει όπου θέλει», είπε στη «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια της κουβέντας του με την Έλενα Πολυκάρπου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε πως θα ήθελε να βάλει κάμερες στο σπίτι του με τη Νάνσυ.

«Την έχω παρατήσει την εξωτερική μου εμφάνιση. Η Νάνσυ είναι πάρα πολύ δυναμική γυναίκα. Είναι Αρβανίτισσα. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Μαλώνουμε πάρα πολλές φορές στον αέρα. Κάθε μέρα μου λέει ότι της αρέσει και ένας άντρας. Εμένα μου αρέσει η Ρατακόφσκι. Ζήτησα από τη Νάνσυ να βάλουμε κάμερες μέσα στο σπίτι. Να καταγράψουμε λίγο τη ζωή μας», σχολίασε ο παρουσιαστής που δεν παραδέχτηκε ότι ζηλεύει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ