Η άτυχη Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο. Εναν περίπου μήνα αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι ο δολοφόνος ήταν ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Πριν λίγα 24ωρα, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του Channel 5 για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία που ξεγέλασε τον κόσμο».

Για το ντοκιμαντέρ αυτό, όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υπήρχαν αρχικά πληροφορίες ότι θα μιλούσε και η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. «Έγινε πρόταση και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να μιλήσει μέσα από τις φυλακές και αρνήθηκε», ανέφερε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Στέλιος Τζιουβάκας και συνέχισε: «Έγινε πρόταση και στη μητέρα της Καρολάιν, η οποία στην αρχή είχε δεχτεί, ωστόσο δεν το έκανε για προσωπικούς της λόγους».

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος είπε πως «η γιαγιά με την εγγονή προσπαθούν να μπουν σε μια κανονική ροή στη ζωή τους. Βγαίνουν καθημερινά, πηγαίνουν στην παιδική χαρά, πηγαίνουν στο κοιμητήριο κι όλα αυτά με την προστασία των κατοίκων του νησιού οι οποίοι σεβόμενοι τη μικρή Λυδία προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να μεγαλώσει σωστά αυτό το παιδάκι». «Σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων κοντά στη μητέρα της Καρολάιν, επιθυμία της μητέρας της Καρολάιν είναι να παραστεί στη δίκη, όταν οριστεί η δικάσιμος, όσο δύσκολο και σκλήρό και αν είναι για εκείνη».

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν αλλά και το θέατρο που έπαιζε επί έναν μήνα περίπου ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της ταινίας ξεδιπλώνεται όλο το στόρι της τραγικής υπόθεσης ενώ ακούγονται οι μαρτυρίες όσων βίωσαν τα γεγονότα. Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία της γειτόνισσας του ζευγαριού. Στην αρχή του ντοκιμαντέρ μάλιστα ακούγεται και η κλήση που έκανε στην Άμεση Δράση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ως δήθεν θύμα της κλοπής στο σπίτι του. Ήταν ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ