Η Μαρίνα Σταυράκη το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέφερε πως άλλαξε το επίθετό της και αντί να ονομάζεται Πατούλη, επέλεξε να έχει το επίθετο του πατέρα της.

Η Μαρίνα Σταυράκη είχε αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Δε με στεναχωρεί αυτό. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έκλεισε. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει και προχωράω μπροστά. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη ή απλώς Μαρίνα».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γιώργο Πατούλη και ρωτήθηκε πώς του φάνηκε η αλλαγή επιθέτου που έκανε η πρώην σύζυγός του:

«Είναι λογικό μετά από ένα διαζύγιο να θέλει η Μαρίνα να γυρίσει στο πατρικό της όνομα. Είναι μία προσωπική επιθυμία, την οποία μπόρεσε και την έκανε. Η ζωή συνεχίζεται και το καλύτερο είναι για την Μαρίνα να προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Σταυράκη για το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη: «Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ