Η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη και ότι επέστρεψε στο επίθετο του πατέρα της.

Για το διαζύγιό της ανέφερε ότι: «Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη, πιο υγιής, μακριά από τοξικότητες και να προχωρήσει τη ζωή της».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη ανέφερε: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Δε με στεναχωρεί αυτό. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έκλεισε. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει και προχωράω μπροστά. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη ή απλώς Μαρίνα».

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη: «Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι είμαι υπέρμαχος της συνεργασίας, της ενότητας και της συλλογικής δράσης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ