Ο Γιώργος Πατούλης γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του στο κέντρο της Αθήνας. Ο περιφερειάρχης Αττικής υποδέχτηκε στο City Link αγαπημένους φίλους από την πολιτικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της πρώην συζύγου και μητέρας του γιου του, Μαρίνας Πατούλη.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day που βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του.

Στην ερώτηση τι του ευχήθηκε ο γιος του, απάντησε: «Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

«Τα προσωπικά μου ζητήματα τα διαχειρίζομαι αποκλειστικά μόνος. Σέβομαι όλους και έτσι θέλω να σεβαστούν και εκείνοι την προσωπική μου ζωή, η οποία είναι αποκλειστικά δική μου. Με τη στάση μας σηματοδοτούμε τη δική μας θέση και αυτό που λαμβάνει ο κάθε πολίτης και εκεί μας κρίνει».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ