Μπορεί τα γιόρτασε τα γενέθλιά του χωρίς τη Μαρίνα Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην σύζυγό του. Ο περιφερειάρχης Αττικής αποκάλυψε ότι υπάρχει επικοινωνία με την Μαρίνα Πατούλη και σημασία γι’ αυτόν έχει ότι παρά τον χωρισμό η οικογένειά του είναι ενωμένη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε διπλωματικά στην ερώτηση για τον λόγο που η Μαρίνα Πατούλη δεν βρέθηκε κοντά του, δεδομένου ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί μετά τον χωρισμό τους.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Στην ερώτηση τι του ευχήθηκε ο γιος του, απάντησε: «Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

Τέλος, για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ