Ο Light βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όχι για κάποιον καβγά του με τον Snik. Ο γνωστός τράπερ και η παρέα του πρωταγωνιστούν σε ένα περιστατικό βίας. Μάλιστα, το κατέγραψαν σε βίντεο και αυτό στη συνέχεια ανέβηκε στο Instagram του Light.

Το θέμα ανέδειξε η εκπομπή «Το πρωινό» με τον παρουσιαστή της εκπομπής να αναφέρει: «Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο». «Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία» συνέχισε.

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Light και την παρέα του. «Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί».

Και κατέληξε ο παρουσιαστής: «Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε “μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ