Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης. Ο παρουσιαστής και η ηθοποιός έχουν ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, εδώ και τρεις περίπου μήνες.

Η απόφαση να χωρίσουν ήταν από κοινού. Το τέλος της σχέσης τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, ήρθε χωρίς εντάσεις και καβγάδες. Μάλιστα, διατηρούν επαφές ακόμα και σήμερα. Τόσο ο Γιώργος Λέντζας όσο και η Χριστίνα Στεφανίδη έχουν επιλέξει να μην μιλήσουν δημόσια για τον «συναινετικό χωρισμό» τους. Άλλωστε πάντα στη σχέση τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους.

Μία από τις ελάχιστες δημόσιες αναφορές του πατουσιαστή στη σχέση τους ήταν τον φεβρουάριο του 2022 όταν έδωσε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Τo καμπανάκι της πατρότητας δεν έχει χτυπήσει. Μπορεί να έχω πει πως η Χριστίνα με έκανε άνθρωπο, αλλά άλλο αυτό, άλλο η πατρότητα. Ένα βήμα τη φορά. Το μοναδικό ρολόι που χτυπάει είναι το ξυπνητήρι, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας», είχε πει.

Ο Γιώργος Λέντζας το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στις Σπέτσες όπου συμμετείχε στο Spetsathlon. Φαίνεται πως μετά τον χωρισμό του έχει επικεντρωθεί σε πράγματα που του αρέσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ