Ο Γιώργος Λέντζας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια του. Ο παρουσιαστής εκμυστηρεύτηκε ότι τα αδέλφια του που έχουν στοχεύσει υψηλά τον συμβουλεύουν κυρίως σε θέματα συναισθηματικής αξίας. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως για ένα μεγάλο διάστημα προσπαθούσε να καταλάβει πώς λειτουργεί η ζωή και μπήκε σε μια επίπονη συναισθηματική κατάσταση τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους γύρω του. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, αυτή η περίοδος ήταν μετά το World Party.

«Ήμασταν 3 αδέλφια, αγόρια. Είμαι ο μικρότερος. Είχα περισσότερες ελευθερίες από τα αδέλφια μου, αλλά και λίγο στον αυτόματο πιλότο. Νιώθω περήφανος για τα αδέλφια μου. Γιατί μέσα από ένα δύσκολο περιβάλλον κοινωνικά και οικονομικά κατάφεραν να σπουδάσουν, να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή πορεία. Τώρα ο ένας μένει στο Βερολίνο και δουλεύει στην Tesla ως project manager και ο μεσαίος μου αδελφός τελείωσε το διδακτορικό του και έχει βγει στην αγορά εργασίας. Αυτοί με συμβουλεύουν περισσότερο σε συναισθηματικής αξίας πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

Ο Γιώργος Λέντζας παραδέχτηκε ότι πέρασε κατάθλιψη

Στη συνέχεια εξήγησε: «Πέρασα ένα πολύ μεγάλο φεγγάρι όπου προσπαθούσα να καταλάβω πως λειτουργεί η ζωή. Είναι μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολη και επίπονη και πάρα πολύ χρονοβόρα. Πληγώνεις ανθρώπους που είναι γύρω σου, πληγώνεις τον εαυτό σου, σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ καλά με τους ανθρώπους γύρω σου, μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά μέσα σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη μοναχικότητα. Εγώ ένιωσα ότι αυτό το πράγμα έπρεπε να το αντιμετωπίσω, ότι δηλαδή υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου. Ήταν και είναι μια δύσκολη διαδικασία. Πέρασα από κατάθλιψη και βιώνω τα απόνερα της ακόμα ως λειτουργία. Είναι πολλές οι μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια του να το πεις είναι τα μόνα πράγματα που βοήθησαν».

Πρόσθεσε ακόμα ότι και κοινωνικές καταστάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο. «Νομίζω ότι η ψεύτικη κουλτούρα της αυτοβελτίωσης και ότι αν προσπαθείς θα τα καταφέρεις, έχει φέρει πάρα πολύ κόσμο στα συναισθηματικά του όρια γιατί δεν τα καταφέρνουν όλοι».

«Ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τη δεύτερη αφήγηση των πραγμάτων»

Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε ποια ήταν αυτή η δύσκολη για εκείνον περίοδος, ο Γιώργος Λέντζας είπε ότι ήταν η περίοδος μετά το World Party. «Ήταν η περίοδος μετά το Word Party και το μεγάλο strike back νομίζω ότι μου ήρθε πέρσι στις αρχές του χρόνου. Ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τη δεύτερη αφήγηση των πραγμάτων. Το όνειρό μου δεν ήταν η τηλεόραση, αλλά να ταξιδέψω. Βίωσα έλλειμα ονείρου. Όλα είχαν να κάνουν με τη φυγή. Ξαφνικά “προσγειώνομαι” στη Θεσσαλονίκη έχοντας κάνει τον γύρω του κόσμου σε μικρή ηλικία με κάποιες πολύ οκ συνθήκες και με κάποιες καθόλου οκ. Σε μια Θεσσαλονίκη που βιώνει τα απόνερα της κρίσης, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχουν δουλειές, όλοι μου οι φίλοι έχουν πάρει πτυχίο και δουλεύουν σαν barmen, σαν σερβιτόροι για να καταφέρουν να τελειώσουν και να φύγουν. Μια πόλη σε στατικότητα», είπε και στη συνέχεια εξήγησε ότι οι απαντήσεις που ήθελε να δώσει στον εαυτό του για το World party ήταν το «τι θα γινόταν άν».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λέντζας – Άλκηστις Ζιρώ: Είναι ζευγάρι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ