Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ζευγάρι και φαίνεται πως πλέον δεν έχουν λόγο να το κρύψουν. Μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν.

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο Ντάνος.

Στη συνέχεια μάλιστα η Δήμητρα Βαμβακούση περιέγραψε την γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε γιατί έχουμε κάνει μια όμορφη συνεργασία προς στιγμήν».

Λίγες μέρες νωρίτερα οι δυο τους έκαναν και την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση με αφορμή την επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στην πρώτη κοινή φωτογράφιση

H Garmin, μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες smartwatch στον κόσμο, επεκτείνει την συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ταυτόχρονα, με χαρά ανοίγει την πόρτα μιας νέας συνεργασίας, με τη Δήμητρα Βαμβακούση, τη νεαρή αθλήτρια και καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο άκρως αθλητικός επιχειρηματίας είναι λάτρης των προϊόντων του ομίλου Garmin, πέραν της συνεργασίας που διατηρεί με την εταιρεία. Ο φημισμένος για το αθλητικό του lifestyle και την αγάπη του για τη θάλασσα ηθοποιός, έχει μία ευρύτερη συνεργασία με τη Garmin, η οποία επεκτείνεται πέρα από το χώρο των smartwatch και στην κατηγορία των ηλεκτρονικών για σκάφη.  Η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του brand και του επιχειρηματία έχει ήδη προσφέρει ορισμένες συναρπαστικές διαφημιστικές στιγμές, οπότε ήταν αναμενόμενο να γίνει ακόμη μια επέκταση του συμβολαίου.

Τον περασμένο χρόνο, η Garmin ανακοίνωσε το epix, ένα κορυφαίο multisport smartwatch, σε μια εντυπωσιακή ταινία που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίζοντας ασυναγώνιστη επιτυχία. Απόλυτα εναρμονισμένο με ένα τρόπο ζωής που συνδυάζει την έντονη δραστηριότητα με την απλή, καθημερινή χρήση και το εκλεπτυσμένο στυλ, το epix έγινε ο καλύτερος σύμμαχός του! Τώρα μάλιστα, που σε αυτό το δυναμικό ντουέτο έρχεται να προστεθεί και η εντυπωσιακή Δήμητρα Βαμβακούση, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί!

Και οι δύο πλευρές υπόσχονται νέες εκπλήξεις μέσα στην επόμενη χρονιά με στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιβεβαίωση του δυναμικού μότο της Garmin «beat yesterday».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ