Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση το τελευταίο διάστημα έχουν απασχολήσει τα μίντια με την αποκάλυψη της σχέσης τους. Οι δυο τους μίλησαν για πρώτη φορά μαζί στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έστειλαν τα μηνύματά τους.

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο Ντάνος.

Στη συνέχεια μάλιστα η Δήμητρα Βαμβακούση περιέγραψε την γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε γιατί έχουμε κάνει μια όμορφη συνεργασία προς στιγμήν».

Σχετικά με τις φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί που αποκάλυψαν τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έκαναν τα δικά τους σχόλια γι’ αυτό διεκδικώντας τον χώρο τους.

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι’ αυτό», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά της η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασε: «Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου. Νομίζω ότι και έτσι να είναι, και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά είναι δύσκολο αυτό, δεν είναι όμορφο. Πες ότι θέλουμε να γνωριστούμε. Δεν το χαλάτε λίγο;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ