Γαμπρός στα 67 του ντύθηκε ο Φρανσουά Ολάντ. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας παντρεύτηκε τη σύντροφό του Ζουλί Γκαγιέ.

Η σχέση τους είχε προκαλέσει σκάνδαλο το 2014. Τότε ο Ολάντ ήταν ακόμα πρόεδρος και επίσημη σύντροφός του ήταν η 57χρονη Βαλερί Τριερβελέρ. Μετά το σκάνδαλο με την ερωμένη του η Βαλερί η οποία μέχρι τότε εκτελούσε χρέη Πρωτης Κυρίας στο πλευρό του, τον παράτησε και στη συνέχεια δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες.

8 χρόνια μετά τα εξώφυλλα στα tabloids για το σκάνδαλο, ο Φρανσουά Ολάντ και η 50χρονη Ζουλί Γκαγιέ παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή στο Tulle της κεντρικής Γαλλίας.

Τον γάμο που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τέλεσε ο Δήμαρχος Μπερνάντ Κομπ.

Ο πρώην πρόεδρος δεν έχει παντρευτεί ποτέ στο παρελθόν, αλλά έχει τέσσερα ενήλικα παιδιά με την 68χρονη Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Τον άφησε μετά από σχεδόν 30 χρόνια, μετά την εκλογική του ήττα το 2007. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Ολάντ έβλεπε τη Βαλερί Τριερβελέρ για αρκετό καιρό κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ χώρισε το 2006 από τον σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγορένα, πατέρα των δύο παιδιών της. Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι το ειδύλλιό της με τον Φρανσουά Ολάντ ξεκίνησε το 2012 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ