Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» νόσησε με κορονοϊό. Οι τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολύ αγχωτικές για εκείνον και την οικογένειά του μιας και ήταν η πρώτη φορά στα σχεδόν τρία χρόνια της πανδημίας που νόσησε από τον ιό.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορονοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί», ανέφερε στην εκπομπή ο Φοίβος Παπαδάκης για την κατάσταση υγείας του πατέρα του.

Ανάμεσα σε άλλα επισήμανε ότι το καλοκαίρι, ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποσυρθεί από την τηλεόραση. «Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», είπε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ