Η Φαίη Κοκκινοπούλου απάντησε με ένα αιχμηρό μήνυμα στον Άρη Σερβετάλη που αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος». Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει τις παραστάσεις με το έργο του Γιάννη Κακλέα, επειδή δεν ήθελε να πάιζει μόνο για εμβολιασμένους. Η απόφασή του αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κθώς πολλοί άνθρωποι του θιάσου έμειναν χωρίς δουλειά.

Ο Άρης Σερβετάλης αρνήθηκε να συμμετέχει στην παράσταση και να παίξει μόνο με εμβολιασμένος, καθώς δεν δεχόταν να γίνουν διακρίσεις στο θεατρικό κοινό. Μετά, την επιβολή των νέων περιορισμών για τον κορονοϊό, εκείνος αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση στο «Κιβωτός».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε με ενόχληση στον συνάδελφό του, Άρη Σερβετάλη. Ο ίδιος ανέφερε πως θα επικοινωνήσει προσωπικά και με τον επιχειρηματία του θεάτρου για το τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην παράσταση.

Λίγο νωρίτερα, η Φαίη Κοκκινοπούλου έκανε μια ανάρτηση για το περιστατικό και έστειλε ένα μήνυμα στον Άρη Σερβετάλη.

Η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου:

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου), τεχνικοί, ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.Ο Σερβετάλης (ο μόνος…

Posted by Φαίη Κοκκινοπούλου on Monday, November 22, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ