Έξω φρενών έχει γίνει ο Στάθης Σχίζας με πρωτοσέλιδο εφημερίδας που του προσάπτει νέα σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor, περιγράφοντας μάλιστα με γλαφυρό τρόπο τις συναντήσεις τους. Ο Στάθης Σχίζας μιλά στo okmag για το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέροντας πως αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα είναι «αναληθή και εμετικά». Και πώς ο ίδιος φυσικά θα κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εφημερίδας.

«Δεν διαψεύδω απλώς το δημοσίευμα, θα κινηθώ νομικά εναντίον της εφημερίδας. Αυτό που γράφτηκε είναι μια ξεφτίλα και οι λεπτομέρειες είναι εμετικές. Πάω δηλαδή στο καφέ, στην Καλλιθέα του φίλου μου και έρχεται η Σοφιάνα και κάθεται στα πόδια μου και φιλιόμαστε. Τη Σοφιάνα έχω να τη δω 15 μέρες και λένε ότι ήμασταν εκεί μαζί χθες.

Μιλούν υποτιμητικά για την Αλεξάνδρα (σ.σ. Παναγιώταρου) και για τη Σοφιάνα. Τι νομίζουν ότι είναι οι γυναίκες και τις αλλάζουμε έτσι;

Εκτός ότι δεν ισχύουν όλα αυτά σε καμία περίπτωση, αλλά και να ίσχυε κάτι με κάποια κοπέλα, τι περιγραφή είναι αυτή; Εγώ δεν φιλήθηκα με την Αλεξάνδρα μπροστά σε κόσμο που ήταν κοπέλα μου, θα φιλιόμουν με τη Σοφιάνα ή οποιαδήποτε άλλη κοπέλα; Έχω παιδί, επιχείρηση, συνεργάτες, ένα ήσυχο προφίλ και προσπαθώ να κάνω κάτι με μια παγκόσμια εταιρεία για παιδιά, για να βγαίνουν και να λένε τέτοια ψεύδη για εμένα», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και συνέχισε: «Θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορεί να γράφονται τέτοια ψέματα και τέτοιες αναλήθειες και δεν γίνεται να γράφονται τετοιες περιγραφές. Αναφέρει το δημοσίευμα για “κρυφές νύχτες στο σπίτι μου”. Πού ξέρουν τι κάνω εγώ, GPS έχουν βάλει; Αν έλεγαν ότι “κάτι παίζει με μια κοπέλα”, θα έλεγα “όλα καλά, άστους να λένε”, αλλά εδώ η περιγραφή είναι τρομερή. Όσα γράφτηκαν είναι φοβερά προσβλητικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ