Καλεσμένης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου και μίλησε για τα σκληρά γεγονότα που βίωσε τα τελευταία δύο χρόνια.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν συμβεί πέντε γεγονότα, τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω. Πολύ σημαντικά. Μετά τον Μάιο, αισθάνθηκε ότι μου επιτρέπω να δω όλες τις πλευρές, τα κομμάτια και το πώς είναι τα πράγματα. Κυρίως να βρω κατανόηση, γιατί μπορεί να έχω φέρει μόνη μου στη ζωή μου καταστάσεις κλπ. Όποια συνθήκη κι αν έρθει, πρέπει να βρεις τι έχει να σε διδάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά

Αναφερόμενη στο ατύχημα που είχε με το χέρι της, εξομολογήθηκε: «Όπως με το χέρι μου, την ώρα που έγινε το ατύχημα, είπα μέσα μου πως έχω άλλες τέσσερις ώρες να ζήσω, γιατί έχω μεγαλώσει με σκάφη και ξέρω πώς είναι όλο αυτό με την προπέλα. Από την άλλη μπήκε μέσα μου ένα άλλο κομμάτι για να βρει πώς μπορώ να επιβιώσω».

Τέλος, ανέφερε πως τα γεγονότα αυτά την έκαναν να επαναπροσδιορίσει όλες της τις σκέψεις.

«Καμιά φορά συμβαίνουν τόσο μεγάλα σοκ, που λες “ώπα” και κάνεις επαναπροσδιορισμό για όλα όσα έχεις σκεφτεί. Ξαφνικά, επαναπροσδιορίζεις όλη σου τη ζωή μέσα από το σοκ και όχι από καλά γεγονότα», ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ