Μετά τα δύσκολα χαμογελά και πάλι η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου. Η διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια που στάθηκε στο πλευρό της αδελφής της, Ξένιας, όταν η κόρη της, Αναστασία αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, βλέπει και πάλι την οικογένειά της χαρούμενη.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε μοιραστεί από την πρώτη στιγμή τον Γολγοθά που πέρασε η οικογένειά της, όταν η 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, κατέληξε μετά από μια σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου. Δύο χρόνια μετά, οι γονείς της μικρής Αναστασίας έφεραν στη ζωή ένα υγιές αγοράκι.

Η αδερφή της αθλήτριας, Ξένια Πρεζεράκου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτησή της στο Instagram, ενημερώνοντας με συγκίνηση τους διαδικτυακούς της φίλους πως γεννήθηκε ο αδελφος της Αναστασίας τους

Η ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου

«H Αναστασία μας θα πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού, θα ήταν τόσο χαρούμενη που θα συναντούσε τους συμμαθητές της και θα λέγανε για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες. Σήμερα όμως είναι μια μέρα μουδιασμένη, πολύς κόσμος, πολλά παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους, κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αντιμέτωποι με την απώλεια των ανθρώπων τους, των σπιτικών τους και του βίου τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που απλώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν, να στηρίξουν αυτόν που πονάει.

Έτσι σε εμάς, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Δρ Ioannis Kalogirou που έδωσε όλη την φροντίδα του και σαν προσωπικό του στοίχημα ανέλαβε να μας βοηθήσει να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε η πολύτιμη συνεισφορά πολλών καλών ανθρώπων που στήριξαν με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, δυο τραυματισμένους γονείς.

Σας ευχαριστούμε όλους που αυτή τη στιγμή έχουμε στην αγκαλιά μας τον αδερφό της Αναστασίας» έγραψε η Ξένια Πρεζεράκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ