Μια ανάρτηση έκανε σήμερα μετά από καιρό η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η ίδια αποκάλυψε πως το τρελευταίο διάστημα απέχει συνειδητά από τα social media, καθώς δεν αντέχει να βλέπει εικόνες από τη φρίκη του πολέμου στην Παλαιστίνη.

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε πως με την ομάδα της προσπάθησε να συγκεντρώσει οργανώσεις και αξιόπιστους φορείς που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη και ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος.

«Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχω από το Instagram. Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι οι εικόνες φρίκης που κατακλύζουν το προφίλ μου καθημερινά από την Παλαιστίνη. Εικόνες παιδιών σαν τον Νίκο μου, που υποφέρουν, που πεθαίνουν αβοήθητα, που κλαίνε στη φρίκη και στον φόβο χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα και χωρίς να τους υπερασπίζεται κανένας.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες για ακόμη μία φορά είναι μια απογοήτευση, το συμφέρον έχει κυριαρχήσει απέναντι στις ζωές αθώων παιδιών. Κι αυτό είναι κάτι που όταν έχεις ο ίδιος παιδιά, δεν το χωρά ο νους σου. Γνωρίζω πολύ καλά την τύχη μου. Γνωρίζω ότι από τύχη αυτή τη στιγμή έχω ένα πανέμορφο μωρό το οποίο μπορώ να κοιμίζω το βράδυ γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές. Γνωρίζω ότι έχω τη δύναμη να το προστατεύσω, αν αύριο έρθει μια δυσκολία. Οι γονείς στην Παλαιστίνη, αυτοί που ζουν ακόμη δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα», ανέφερε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τον τελευταίο καιρό με όλες μου τις οργανώσεις. έχω πάει πολλές φορές να τα μοιραστώ. Δεν μου βγαίνει. Και δεν μου βγαίνει γιατί όταν συμβαίνουν, αυτά που συμβαίνουν, είναι όλα ανούσια. Ό,τι κάνουμε, δεν είναι επίκαιρο, δεν έχει σημασία. Προφανώς και έχουν σημασία, αλλά μπροστά στην καταστροφή και τον πόνο αυτών των παιδιών, δεν αισθάνομαι καλά.

Αυτό που με έχει πειράξει περισσότερο είναι ότι δεν ξέρω και δεν ήξερα τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω. Είμαστε πολύ μακριά από τη Γάζα και η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο λόγος ππυ αποφάσισα να ανεβάσω σήμερα αυτό το video είναι για να επικοινωνήσω, ότι δουλεύουμε με την ομάδα μου για να βρούμε κάποιους αξιόπιστους οργανισμούς και κάποιους καλούς τρόπους να βοηθήσει όποιος θέλει αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους στη Γάζα».

Τέλος, ανέφερε: «Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γρήγορα και να μην τελειώσει με τον αφανισμό αυτών των αθώων ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης:

Eριέττα Κούρκουλου: Aποφάσισε να απέχει από τα social media – «Eίναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ