Τη μνήμη του καλού του φίλου Mad Clip θέλησε να τιμήσει ο FY. Ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 2 Σεπτέμβριου 2021. Ο κόσμος της τραπ σκηνής δεν τον ξεχνά και ειδικά οι άνθρωποι που είχαν αναπτύξει μαζί του φιλικούς δεσμούς.

«Ένας χρόνος από την επέτειο που έφυγε ο μεγαλύτερος μάγκας που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό rap game και εσείς δεν έχετε κάνει κάτι εκεί στη στροφή, στη Βουλιαγμένη που έφυγε», αναφέρει ο FY σε stories του στο Instagram.

«Ούτε μπάρες δεν έχετε βάλει, ούτε τα μπεκ που ποτίζουν τον δρόμο δεν έχετε κλείσει. Έφυγε τόσο αδικοχαμένα και αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν τον Mad ακόμα πιο άδικα. Που έχουν φύγει ήδη εκεί πέρα. Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό» συνέχισε ο FY για τον Mad Clip.

Ένα μήνα νωρίτερα είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή του στο ΟΚ! τις εικόνες που έχει στο μυαλό του με τον φίλο του.

«Νοέμβρης 2020, Αττική οδός, στο αυτοκίνητό του, να ακούμε το Turn on the lights του Future και να τραγουδάμε. Είναι τόσο έντονη η παρουσία του στο μυαλό μου, τόσο φρέσκια η ανάμνησή του που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει “φύγει”. Νιώθω σχεδόν ότι ξέρω τι κάνει τώρα, ότι θα περάσει με το αμάξι του κάτω από το σπίτι μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά το γεγονός ότι τον αγαπούσαν όλοι και είχε πολλούς φίλους μάς το έκανε με έναν τρόπο λίγο πιο εύκολο. Όλοι είχαμε να λέμε τα καλύτερα» περιέγραψε.

«Μοιραζόμασταν τον πόνο μας. Σίγουρα πιο δύσκολο ήταν για την οικογένειά του. Ακόμα και το Instagram είναι πιο άδειο χωρίς εκείνον. Ρε φίλε, η ραπ σκηνή έχει χαζέψει εντελώς, είναι όλοι στον κόσμο τους. Πολλά πράγματα που γίνονται τώρα δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip. Ήταν διπλωμάτης, κρατούσε τις ισορροπίες»., συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ