Η Ελεονώρα Μελέτη δεν σταματά να εκφράζει την άποψή της και δεν μασάει τα λόγια της και αυτή τη φορά πήρε θέση σχετικά με το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου.

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας θεώρησε σωστό να διευκρινίσει πόσο άκαιρο και άτοπο είναι το στερεότυπο της «κακιάς αδελφής», Αλλά δεν στάθηκε εκεί. Θέλησε να σημειώσει πως δεν πρέπει να υφίσταται ούτε η παραπάνω έκφραση, ούτε καν η λέξη «αδελφή».

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει με ειλικρίνεια για το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη που συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Για την ίδια, αυτή και μόνο η λέξη δεν είναι μόνο ξεπερασμένη, αλλά ηχεί στα αυτιά της, ξένη και άχαρη…

Πιο συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χαίρομαι τόσο μα τόσο που ο Γιώργος Καπουτζίδης άδραξε την ευκαιρία να χτυπήσει το τοξικό στερεότυπο της “κακιάς αδελφής”. Πάμε όλοι τώρα να χτυπήσουμε και το τοξικό στερεότυπο απλά της “αδελφής”».

Και συνέχισε: «Ο ομοφυλόφιλος είναι ομοφυλόφιλος. Δεν είναι “αδελφή”. Αδελφή είναι εγώ του αδελφού μου».

Θυμίζουμε πως το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποθεώθηκε από το Twitter με το σχόλιο που έκανε στον αέρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022. Την ώρα του σχολιασμού, αναφέρθηκε στον χιουμοριστικό τρόπο που είχε αντιμετωπίσει το τραγούδι της Σουηδίας, το οποίο είναι φαβορί. Κάποιος έσπευσε να του επιτεθεί λεκτικά γράφοντάς του ότι είναι «κακιά αδελφή».

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision για την ΕΡΤ, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε ως εξής επισημαίνοντας ότι πρέπει να συζητάμε ανοιχτά τα πάντα ώστε να τα αντιμετωπίσουμε:

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδελφή. Που αδελφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Η αγάπη στο πρόσωπό του ξεχείλισε στο Twitter για το πόσο ακομπλεξάριστος είναι, αλλά και πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να πει τόσα λόγια ουσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ