Η Κορνήλια Τζέικομπς είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί στη Eurovision 2022. Εξάλλου η Σουηδία έχει υψηλές πιθανότητες νίκης σχεδόν κάθε χρονιά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Το Hold me closer και η 30χρονη Κορνήλια επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Τo τραγούδι γράφτηκε όταν η δημιουργός του βίωνε έναν σκληρό χωρισμό που την είχε διαλύσει και όπως λέει η Κορνήλια περιγράφει τέλεια αυτό που συνέβαινε στο μυαλό και το σώμα της εκείνη την περίοδο.

Η Κορνήλια ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν κλείσει το διαγωνιστικό μέρος του Β΄ ημιτελικού της Eurovision ολομόναχη αλλά με μια δυναμική που θα ζήλευαν πολλοί.

Δείτε την εμφάνισή της:

Στις πρόβες της στη σκηνή του Pala Olimpico η Κορνήλια Τζέικομπς αντιμετώπισε πλήθος τεχνικών προβλημάτων τα οποία δεν ήταν υπό τον έλεγχο της. Πρόβλημα με το μικρόφωνο, μπέρδεμα της κάμερας, ωστόσο η ίδια το πάλεψε και έκανε δύο ερμηνείες αξιώσεων παρά τις ατυχίες και την κούραση.

Από τότε που ήταν μόλις επτά ετών, η σκηνή ήταν το φυσικό της περιβάλλον. Μεγάλωσε παίζοντας σε διάφορα ροκ συγκροτήματα κατά τη διάρκεια του γυμνασίου. Έχει κυκλοφορήσει εννέα singles, και το πρώτο της άλμπουμ αναμένεται σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ