Ήταν ένα από τα φαβορί της φετινής Eurovision στο Τορίνο και πολλοί την χαρακτήρισαν ως την Ισπανίδα Ελένη Φουρέιρα. Ο λόγος για την Κουβανο-Ισπανή Τσανέλ Τερέρο που μάγεψε το κοινό με το SloMo και κέρδισε την 3η θέση για την Ισπανία. Η Ελένη Φουρέιρα μάλιστα όπως έγινε γνωστό ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη με τη σέξι Τσανέλ.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η εκπρόσωπος της Ισπανίας είχε στείλει προσωπικό μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα, όπου της είπε πως ήταν η πηγή της έμπνευσής της για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε εμφανιστεί το 2018 στη Eurovision που έγινε στη Λισαβόνα και στο Altice Arena και είχε φέρει με το Fuego τη δεύτερη θέση για την Κύπρο.

Μετά την επικοινωνία που είχαν, όπως αποκάλυψεε η εκπομπή του Alpha, η Ελένη Φουρέιρα και η Τσανέλ ετοιμάζουν συνεργασία έκπληξη και μια εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή των Mad Awards.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι η φετινή εμφάνιση της Τσανέλ στο Τορίνο είχε πολλές ομοιότητες και σκηνικά με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα του 2018 στη Λισαβόνα. Τόσο στο outfit με τη σέξι ολόσωμη φόρμα με τα κοψίματα, όσο και στη σέξι και δυναμική χορογραφία τους έκαναν τους χρήστες του Twitter να μην σταματούν τη σύγκριση ανάμεσά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ