Μία νέα άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου με αφορμή τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου.

Αρχικά με μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Η Αφροδίτη Μάνου με τη σειρά της έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, για την Έλενα Ακρίτα στην οποία γράφει: «Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…»

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα δεν άργησε να έρθει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου έγραψε: «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μάνου», αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας, ενώ στη συνέχεια έκανε άλλη μια ανάρτηση στην οποία έγραψε ότι ήδη κινείται νομικά εναντίον της Αφροδίτης Μάνου. «Εννοείται ότι κινούμαι νομικά κατά της Αφροδίτης Μάνου. Εννοείται αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ