Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο της τηλεόρασης η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γαλανούλης. Ο σκηνοθέτης και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών.

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε» έγραψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης κάνοντας γνωστά τα δυσάρεστα νέα. Ο Γιάννης Γαλανούλης ήταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής του Star «Ο τροχός της τύχης».

Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι ετσι. Όχι τώρα φίλε. 😭

Posted by Πέτρος Πολυχρονίδης – Petros Polychronidis on Thursday, February 9, 2023

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του θητείας έχει σκηνοθετήσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Ανάμεσά τους και το «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Με αφορμή το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη το 2019, ο Γιάννης Γαλανούλης είχε δηλώσει στον Alpha πως «εγώ ξεκίνησα μαζί του και το στήσιμο της εφημερίδας, από τα πρώτα χρόνια, μάλιστα με ρωτούσε για πολλά πράγματα τι έπρεπε να κάνει. Στήσαμε μαζί την εκπομπή. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό το τράβηξε μόνος του. Είναι βαρύ το γεγονός αυτό, απότομο μας έχει στεναχωρήσει όλους. Για μένα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και εργοδότης».

Το δικό του «αντίο» έγραψε στα social media και ο παραγωγός του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοτσίκος. «Σοκ! Καλό ταξίδι Γιάννη, πες ότι μας κάνεις ακόμα μια πλάκα» έγραψε.

ΣΟΚ !!! Καλο ταξίδι Γιαννη, πες ότι μας κανεις ακόμα μια πλάκα.

Posted by Dimitris G. Kotsikos on Thursday, February 9, 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ