Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, που αποκάλυψε τον λόγο μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος τους Μπέιν, ο σκύλος τους, που συντρόφευσε την οικογένειά της σε πολλές στιγμές της τα τελευταία χρόνια και έγινε αναπόσπαστο μέρος της έφυγε από τη ζωή και μάλιστα μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες.
Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας. Ένας άρχοντας», ανέφερε αρχικά δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες τους με εκείνον.

«Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Μπέιν, δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να «ανήκεις» ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές τους.

Στη συνέχεια έκλεισε ως εξής την ανάρτηση: «Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια. Μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου. Εις το επανιδείν»

Η ίδια έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη της για τα ζώα και είναι και ιδρύτρια του φιλοζωικού σωματείου Save a Greek Stray.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ