Για 15η μέρα στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο τραγουδιστής δίνει τη δική του «μάχη» στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ύστερα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη. Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του.

«Συμπληρώνεται σήμερα15η μέρα, αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη, δεν υπάρχει βελτίωση αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνο».

«Δεν είναι κάτι που θα φανεί μια θεαματική βελτίωση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό».

«Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα νοσοκομειακά μικρόβια, όταν ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και πλήρως διασωληνωμένος η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια».

«Οι γιατροί προσπαθούν όσο το δυνατόν συντομότερα να τον αποσωληνώσουν και να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ». «Η αγωνία των γιατρών είναι να μην υπάρξει νευρολογική βλάβη» ανέφερε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Η Σάντρα Βουτσά ξεκαθαρίζει στο okmag: «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σταθερός σε πολύ καλή κατάσταση»

Δημήτρης Κόκοτας: Ανατροπή με την κατάσταση της υγείας του – Τι αναφέρει η αδελφή του

Στάθης Σχίζας: «Η Τραϊάνα έπαθε σοκ με την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα»

Αδερφή Δημήτρη Κόκοτα: «Όλα πάνε καλύτερα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ