«Όλοι είμαστε σε μία θλίψη και με αυτό θα ξεκινήσουμε» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής που μετέδωσε εικόνα από το τελευταίο αντίο στον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Και συνέχισε η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» με τους συνεργάτες της να δείχνουν το ίδιο συγκινημένοι: «Μπορεί κάθε μέρα συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, δεν είμαστε ειδικοί και ούτε είναι η θέση μας να το αναλύουμε και να μένουμε στα δυσάρεστα και στα άσχημα. Παρόλα αυτά, υπάρχον κάποια γεγονότα που πολλές φορές -ίσως είναι ο τρόπος, ίσως η στιγμή, ίσως η συγκυρία- μας απασχολούν λίγο περισσότερο από άλλα. Μας επηρεάζουν δυστυχώς αρνητικά, μας θλίβουν. Είναι κάποιες ιστορίες που σε συνθλίβουν, δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις εύκολα».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ότι το παιδί τους που είναι στον ουρανό θέλει να τους δει να στέκονται στα πόδια τους. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μια αγκαλιά. Είναι πολύ δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για άλλο λόγο, αλλά καλώς ή κακώς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε τα νέα. Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη. Να στείλουμε την αγάπη μας, το κουράγιο και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πονάνε και που μένουν πίσω» σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ