Η Αθηνά Οικονομάκου είναι τρισευτυχισμένη και ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ηθοποιός έκανε μία ακόμη υπέροχη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα μοιράστηκε ένα μαμαδίστικο story με αφορμή τη γέννηση της κόρης της Σιέννα που έγινε πριν από 5 μήνες.

Η κόρη της ηθοποιού ήρθε στον κόσμο στις 9 Ιουνίου και έτσι η διάσημη μαμά επέλεξε να μας ενημερώσει. Ο Μάξιμος, είναι πλέον 3.5 ετών, και η Αθηνά και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, είναι πολύ ευτυχισμένοι που η οικογένειά τους μεγάλωσε και άλλο και έχουν δύο υπέροχα παιδιά.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποχωρίζεται τα παιδιά της μόνο όταν είναι απαραίτητο, καθώς θεωρεί πολύ σημαντικό να περνά χρόνο μαζί τους, τώρα που είναι ακόμη αρκετά μικρής ηλικία και την έχουν ανάγκη.

Στο story βλέπουμε το χέρι της μαμάς και της κόρης να ενώνονται, να γίνονται ένα.

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας στο περιοδικό Gala είχε αναφερθεί στο πως συνδυάζει τη μητρότητα με τα επαγγελματικά της.

«Δεν ξέρω αν αναθεώρησα. Σίγουρα με επηρεάζουν λιγότερο κάποια πράγματα και έχουν άλλα προτεραιότητα στη ζωή μου. Πέρασα την περίοδο των ενοχών. Και πριν επιστρέψω στη δουλειά και κατόπιν, όταν άρχισα να δουλεύω για πολλές ώρες. Όμως βρήκα σχετικά γρήγορα την ισορροπία. Το σημαντικό για μένα είναι όταν είσαι με το παιδί σου να περνάς εποικοδομητικό χρόνο. Όχι απλώς χρόνο. Δεν είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερο για ένα παιδί να ζει με μια μητέρα που δεν εργάζεται. Δεν λέω ότι είναι χειρότερο. Απλώς δεν ξέρω αν είναι πιο εποικοδομητικός ο χρόνος της από αυτόν που θα περάσω εγώ πέντε-έξι ώρες τη μέρα με το παιδί μου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ