Μια ματιά από τον εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο του σπιτιού της μας έδωσε μέσα από το Instagram της η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός μας έδειξε πώς τα περνά όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και τρέξιμο πίσω από τα παιδιά της. Η εικόνα που μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου από τον κήπο του σπιτιού της ήταν όμως ξεχωριστή.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα καθημερινά με επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη φροντίδα των παιδιών της, πάντα προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνοα για τον εαυτό της. Έτσι, σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα μικρό διάλειμμα και απόλαυσε τον καφέ της στον κήπο της.

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Αυτόν τον καφέ στον κήπο, τις ημέρες που έχει ωραίο καιρό και δεν έχω πολλές δουλειές, τον απολαμβάνω όσο τίποτα! Και ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι ο κήπος μου μεταμορφώθηκε σε παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέψει να τοποθετήσει τεχνητό χλοοτάπητα στον κήπο της. Στόχος της ήταν να βάλει λίγο πράσινο στην καθημερινότητά της και να έχει μια οικογολική επιλογή ανθεκτική στα παιχνίδια με τον Μάξιμο και τη Σιέννα της.

Η ίδια έχει επιλέξει μάλιστα, μαύρα μεταλλικά έπιπλα κήπου με λευκά μαξιλάρια, αλλά και ξύλινες ξαπλώστρες για χαλάρωση στον ήλιο. Ακόμη, στον κήπο της υπάρχει και πτυσσόμενη τέντα, ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ