Η ερχόμενη Κυριακή θα είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της Όλγας Φαρμάκη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας θα βαφτίσει την μονάκριβη κόρη της με τον Σταύρο Μαντόπουλο. Η μικρή, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα πάρει το όνομα Μαρέττα.

Νονοί της μικρής θα είναι η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και ο Γεώργιος Παντελίδης. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πάρτι μετά την τελετή.

Η μικρή Μαρέττα ήρθε στον κόσμο στις 20 Ιανουαρίου 2021. «Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή», είχε πει σε συνέντευξή της στο Happy Day τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Τον γνώρισα με μια φίλη μου και της λέω: “νομίζω ότι ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω έχω βρει το άλλο μου μισό. Σου ακούγεται πολύ κλισέ το ξέρω αλλά το νιώθω”. Ήταν πιστεύω στο κατάλληλο timing και εκείνος και εγώ, είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα γιατί εμείς οι γυναίκες το έχουμε λίγο περισσότερο με την μητρότητα και την οικογένεια από πιο μικρές. Νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Για την περίοδο της μητρότητας η Όλγα Φαρμάκη είχε πει στην εκπομπή Love It: «Ρουφάω κάθε στιγμή μαζί της, την απολαμβάνω. Είχα μία πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, στον τελευταίο μήνα μόνο πρήστηκα πάρα πολύ και κουράστηκα πάρα πολύ».

«Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος μου το έζησε μαζί μου και είμαι ευγνώμων για αυτό». Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για τα σχέδιά τους να κάνουν τη βάφτιση μαζί με τον γάμο τους τα οποία ανέτρεψε η πανδημία. «Με τον σύντροφο μου έχουμε κάνει αναγνώριση παιδιού και συζητάμε για γάμο και βάπτιση μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή τoυ ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ