Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος έγιναν γονείς στις 28 Ιανουαρίου 2021. Σήμερα, μία μέρα πριν από τα γενέθλια της κόρης τους, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι για να τη γιορτάσουν. «Χιλιόχρονη να είσαι αγάπη της ζωής μας. Σε λατρεύουμε», έγραψε η fashion blogger αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες από τη διακόσμηση που είχε η γιορτή που ετοίμασαν για την μικρή Μαρέττα. Το όνομά της είναι από τη γιαγιά της -τη μαμά του μπαμπά της- που την λένε Μαρία Φλωρέττα.

Το πάρτι των πρώτων γενεθλίων της περιλάμβανε πολλά μπαλόνια που σχημάτιζαν στον τοίχο ένα ουράνιο τόξο, στέμματα με τον αριθμό ένα με τα οποία πόζαραν μαμά και κόρη καθώς και μια εντυπωσιακή τούρτα με ουράνιο τόξο και πόνι. Η Όλγα Φαρμάκη φρόντισε να κάνει αυτή τη μέρα αξέχαστη για τη μικρή τους πριγκίπισσα.

«Ρουφάω κάθε στιγμή μαζί της, την απολαμβάνω. Είχα μία πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, στον τελευταίο μήνα μόνο πρήστηκα πάρα πολύ και κουράστηκα πάρα πολύ», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στην εκπομπή Love It η Όλγα Φαρμάκη.

Αναφερόμενη στον θηλασμό, είπε: «Ο θηλασμός για μένα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, τον προσπάθησα. Ειδικά την πρώτη μέρα που μου την έφεραν, ένιωσα πόνο και ήταν δύσκολο. Επειδή όμως ο θηλασμός είναι καλός για το παιδί μου αποφάσισα να το υπομείνω και να επιμείνω αυτό τον πόνο». Και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος μου το έζησε μαζί μου και είμαι ευγνώμων για αυτό». «Με τον σύντροφο μου έχουμε κάνει αναγνώριση παιδιού και συζητάμε για γάμο και βάπτιση μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ