Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, αποφάσισαν εδώ και μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο δημοσιογράφος και η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν μάλιστα υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου. «Δεν είναι ένα εχθρικό διαζύγιο» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. «Πάνω από όλα βάζουν το καλό των παιδιών τους».

Ήδη μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αποφύγει ευγενικά να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστού περιοδικού μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο.

Το love story τους

Γνωρίστηκαν τυχαία και μόλις μετά από 9 μήνες παντρεύτηκαν, ενώ η Όλγα ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος. Έκτοτε ο Πέτρος Κουσουλός δεν σταμάτησε να μιλά για το ότι η γυναίκα του είναι ένα υπέροχο πλάσμα, αυτοδημιούργητη και δυναμική.

Η συγκίνηση του για την κόρη τους Ειρήνη ήταν μεγάλη και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Βασιλείας, ένα μόλις χρόνο μετά.

Ο Πέτρος Κουσουλός έλεγε πως τα κορίτσια του είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έχει κάνει η ζωή και πως όσο δύσκολη μέρα και αν έχει η αγκαλιά τους τον γεμίζει δύναμη και ηρεμία. Μέχρι που ήρθε η κρίση και η απόφαση για το τέλος του γάμου έμεναν όλοι μαζί στο ανακαινισμένο πατρικό σπίτι του δημοσιογράφου στο Ντράφι.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Κουσουλού και της Όλγας Ζαριφοπούλου ήταν τον περασμένο Απρίλιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει αγκαλιασμένους κατά την έξοδό τους.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην μιλήσει δημόσια για το διαζύγιό του ενώ φέτος τον βλέπουμε και πάλι στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ